Secció SOPAR COMERÇ

La Nit del Comerç és un acte anual organitzat per l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma que es celebra cada any al mes d’octubre i reuneix a unes dues-centes persones relacionades amb les activitats econòmiques de la ciutat.

Entre els convidats, acudeixen personalitats de la vida política i econòmica de Santa Coloma de Gramenet, autoritats locals i autonòmiques. Una vetllada a on els principals protagonistes però, són els comerciants de Santa Coloma, els associats a l’Agrupació del Comerç i la Indústria, que fan possible la celebració d’aquesta nit tant especial.

Es tracta d’un sopar ple de sorpreses, premis i sorteigs. A l’edició anterior, el Sr. Antoni Fogué, president de la Diputació de Barcelona, va rebre la Menció Especial de la Nit del Comerç per la seva trajectòria professional i dedicació envers la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

La propera Nit del Comerç tindrà lloc el dia 23 d’octubre de 2010, i serà escenari de la 1ª Edició dels Premis Comerç “Santa Coloma Tot a mà”, uns reconeixements públics que l’ACI atorgarà a aquelles persones, empreses o projectes que contribueixen a potenciar el desenvolupament econòmic i/o social de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet i que enguany reconeixeran les següents categories:

  • Empresa innovadora, impuls a la recerca i el desenvolupament
  • Responsabilitat social corporativa
  • Empresa més sostenible
  • Reconeixement a l’antiguitat

".$row[

Secció DESTAQUEM
Targeta Ciutat
Secció ON COMPRAR?
Cercador de comerços adherits
Secció PROMOCIONS


Secció PUBLICITAT
Publi
Publi
Publi
Secció ENQUESTA
Et sembla interessant que la nostra ciutat tingui la seva Targeta de fidelització?

Sí jo tinc ja la meva
Sí i m'agradaria demanar la meva
No hem sembla interessant
Secció LINKS RECOMANATS
Link Recomanat  www.singuerlincomerç.cat
Link Recomanat  www.gencat.cat
Link Recomanat  www.grame.net
Link Recomanat  www.aemifesa.com