Secció AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL

Copyright ©2010 "Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet". Tots els drets reservats.

Queda prohibit, sense el permís previ de "Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet", la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió, total o parcial, de la informació i material contingut en aquesta pàgina, qualsevol que fos la seva finalitat i el mitjà utilitzat per a això.

Queda prohibit realitzar qualsevol manipulació o alteració de la pàgina Web, sense el previ consentiment de "Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet". En conseqüència, "Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet" no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de la manipulació del contingut de la pàgina Web per tercers. "Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet" rebutja la responsabilitat que es derivi de la dolenta utilització dels continguts i es reserva el dret a actualitzar-los quan vulgui, a eliminar-los, limitar-los o impedir l'accés a ells de manera temporal o definitiva.

"Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet" rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per "Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet" o no publicada sota el seu nom de forma oficial. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en les pàgines Web de terceres persones connectades per enllaços (links), amb la pàgina Web de "Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet" www.acisantacoloma.cat.

"Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet" no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es poguessin produir pel fet d'utilitzar ordinadors infectats amb Virus informàtics o de les conseqüències que es poguessin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

POLÍTICA DE PRIVADESA

La informació que vostè ens ha facilitat passarà a formar part d'un fitxer informatitzat propietat de "Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet" i ens permetrà poder informar-li periòdicament per correu electrònic sobre nous productes i serveis. De conformitat amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 del 14 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, vostè té el dret a accedir i rectificar, oposar-se o cancel·lar la informació facilitada, comunicant-lo per correu certificat a "Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet" C/ Sant Carles, 14 - CP 08921 Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).

CRÈDITS

ESTUDIO SC
C. Àvila, 48
08005 Barcelona

Tel. 93 386 28 52 / Fax 93 486 97 11

info@scestudiodigital.com

Secció DESTAQUEM
Targeta Ciutat
Secció ON COMPRAR?
Cercador de comerços adherits
Secció PROMOCIONS


Secció PUBLICITAT
Publi
Publi
Publi
Secció ENQUESTA
Et sembla interessant que la nostra ciutat tingui la seva Targeta de fidelització?

Sí jo tinc ja la meva
Sí i m'agradaria demanar la meva
No hem sembla interessant
Secció LINKS RECOMANATS
Link Recomanat  www.singuerlincomerç.cat
Link Recomanat  www.gencat.cat
Link Recomanat  www.grame.net
Link Recomanat  www.aemifesa.com